Hardloop rokjes

Looprokjes leveren optimale bewegingsvrijheid tijdens het hardlopen met door jou beoogde positieve resultaten als gevolg. Of dit het uitlopen van een marathon of bijvoorbeeld het lopen van 10km binnen het uur betreft. Door het short onder het rokje wordt voorkomen dat je belemmerd wordt door eventuele wrijving.

 

Hardlooprokjes van het merk Running Skirts zijn voorzien van een aangehechte short of capri, waarvan de naden zijn omgekeerd zodat schuren zoveel mogelijk vermeden wordt. De rokjes hebben op beide heupen een zakje, afsluitbaar middels klittenband.

 

De trailrokjes van Polka Sport zijn super vrouwlijke sportrokjes gemaakt voor hardlopen en trails maar ook uitermate geschikt voor andere activiteiten als wandelen en fietsen.  

 

De rokjes zijn mooi om te zien maar ook zeker functioneel. Het rokje levert, door de mooie pasvorm en het licht uitlopende rokje, geen belemmering tijdens het hardlopen. We hebben verschillende kleuren en dessins op voorraad.

 

De hardlooprokjes zijn verkrijgbaar in de maten S t/m XXL.

 

Dames met een volslank figuur hoeven niet meer in het donker te lopen of hun buik en billen te camoufleren met een jasje. Schaam je niet voor je lijf, laat jezelf zien, je mag er zijn.

Running Mood